آیا آجیل شب یلدا هنوز در سفره خانوار هست ؟
آخرین روز پاییز هر ساله در ایران جشن گرفته می شود، شاید در سالهای گذشته که زندگی ها صنعتی تر و مدرن تر شده است ،اتفاقاً اهمیت شب یلدا بیشتر هم شده باشد، چرا که از معدود بهانه هایی است که در سبک زندگی مدرن امروز، خانواده ها و دوستان و نزدیکان دور هم جمع می شوند. اما امسال و در 30 آذر 1399 شرایط کمی که چه عرض کنم، کاملاً متفاوت است.
کرونا و مراسم شب یلدا
ویروس کرونا و بیماری کووید 19 یکی از اصلی ترین تهدیدها برای برگزاری مراسم این شب است ! در واقع محدودیتهای موجود باعث شده است که امسال تقریباً شب یلدایی نباشد ! وقتی دورهمی نیست، آجیل تنهایی خوردن هم احتمالاً از رفتار مصرف کننده حذف خواهد شد ! شاید همین که شب یلدا به صورت جمعی برگزار نمی شود یعنی آجیل شب یلدا هم مصرف نخواهد شد.
آجیل یلدا به صورت سنتی شامل این مغزها و خوردنی ها می شود :
پسته
گردو
توت خشک
نخودچی
مویز
حالا شما قیمت هرکیلوگرم از اینها را محاسبه کنید تا کمی درک دقیق تری از هزینه خرید آجیل
یلدا و قیمت آجیل یلدا
همان طور که اشاره کردیم، قیمت آجیل شب یلدا برای اکثر اقشار جامعه سنگین است و نمی تواند گزینه خیلی راحتی برای مردم باشد ! حالا من یک پیشنهاد دارم برای شما ! خرید لواشک
آجیل فروش ها چه کنند ؟
صادرات ! شاید صادرات آجیل و محصولاتی مثل پسته و گردو و تخمه و نظایر آن بهترین راهکار برای فعالان کسب و کارهای آجیل باشد. اگر با روشها و شیوه های صادرات محصول و پیدا کردن مشتری در بازارهای خارجی آشنا نیستید دریافت مشاوره صادرات
خرید طرح لایه باز
درباره این سایت